Affiliates |
|
Novembar 2024 | Pon | Uto | Sre | Čet | Pet | Sub | Ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Kalendar |
|
Anketa | | Omiljeni Vocaloid? / Favourite Vocaloid? | Hatsune Miku | | 27% | [ 12 ] | Kagamine Rin & Len | | 25% | [ 11 ] | Megurine Luka | | 14% | [ 6 ] | Kaito | | 2% | [ 1 ] | Meiko | | 2% | [ 1 ] | Gumi | | 9% | [ 4 ] | Kamui Gakupo | | 2% | [ 1 ] | Drugi / Other | | 18% | [ 8 ] |
| Ukupno Glasova : 44 |
|
|
| Spisak pesama / Song list | |
| | Autor | Poruka |
---|
Janja99 Administrator
Broj poruka ♦ Number of posts : 572 Godina ♦ Age : 25 Datum upisa ♦ Date of registration : 31.08.2013 Lokacija ♦ Location : Belgrade, Serbia
| Naslov: Spisak pesama / Song list Ned 24 Nov 2013, 6:46 pm | |
|
Poslednji put izmenio Janja99 dana Čet 14 Maj 2015, 12:30 am, izmenio ukupno 5 puta | |
| | | mindgami Hatsune Miku
Broj poruka ♦ Number of posts : 43 Godina ♦ Age : 105 Datum upisa ♦ Date of registration : 29.08.2014 Lokacija ♦ Location : kovčeg čeka eno ga spreman
| Naslov: Re: Spisak pesama / Song list Pet 29 Avg 2014, 7:45 pm | |
| (Nisam sigurna da li ovo ide ovde ali..!) Ideja o forumu mi se sviđa ali izgleda da je neaktivan! Htela sam da kažem , ionako , da znam nekoliko Ijinih pesama naprimer Setsuna Drive i Betrayer Module (nešto novije) , i takođe Kagerou Project (ima nekoliko pesama kao Yuukei Yesterday, Lost Time Memory, Headphone Actor, Yobanashi Deceive itd. ne mogu sad da se setim svih ima dosta) i još Life Prolonging Treatment , Realistic Logical Ideologist , Revenge Syndrome i još možda neke koje se ne mogu setiti sad.. znam i od drugih vocaloida još pesama ali ne znam baš dal ovde to stavljam... a i nekako znam najviše pesama od nje.. ali eto ako iko ovo vidi da može da doda ako želi i zna kako , jer ja ne znam . | |
| | | Janja99 Administrator
Broj poruka ♦ Number of posts : 572 Godina ♦ Age : 25 Datum upisa ♦ Date of registration : 31.08.2013 Lokacija ♦ Location : Belgrade, Serbia
| Naslov: Re: Spisak pesama / Song list Ned 21 Dec 2014, 1:10 am | |
| - mindgami ::
- (Nisam sigurna da li ovo ide ovde ali..!)
Ideja o forumu mi se sviđa ali izgleda da je neaktivan! Htela sam da kažem , ionako , da znam nekoliko Ijinih pesama naprimer Setsuna Drive i Betrayer Module (nešto novije) , i takođe Kagerou Project (ima nekoliko pesama kao Yuukei Yesterday, Lost Time Memory, Headphone Actor, Yobanashi Deceive itd. ne mogu sad da se setim svih ima dosta) i još Life Prolonging Treatment , Realistic Logical Ideologist , Revenge Syndrome i još možda neke koje se ne mogu setiti sad.. znam i od drugih vocaloida još pesama ali ne znam baš dal ovde to stavljam... a i nekako znam najviše pesama od nje.. ali eto ako iko ovo vidi da može da doda ako želi i zna kako , jer ja ne znam . Hvala na prdlozima za pesme ^__^ Kad god se setiš neke pesme, a nije dodata na forumu, slobodno napravi temu sa tom pesmom, ja ću je posle dodati na spisak | |
Broj poruka ♦ Number of posts : 43 Godina ♦ Age : 105 Datum upisa ♦ Date of registration : 29.08.2014 Lokacija ♦ Location : kovčeg čeka eno ga spreman
| Naslov: Re: Spisak pesama / Song list Ned 15 Feb 2015, 12:31 am | |
| hmm vidim da sad ima mnogo više pesama, između ostalog i neki moji predlozi ^v^ hvala! Pogledaću sutra da dodam koju pesmu (imam i neke nove do sad) | |
| | | Janja99 Administrator
| Naslov: Re: Spisak pesama / Song list Čet 19 Feb 2015, 4:18 pm | |
| Hvala ti na pomoći ^____^ | |
| Naslov: Re: Spisak pesama / Song list Pon 23 Feb 2015, 2:06 pm | |
| nema na čemu! Drago mi je da sam mogla da pomognem ..! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Spisak pesama / Song list | |
| |
| | | | Spisak pesama / Song list | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |